Categories

Empires & Allies – Se for å tjene – vanlige spørsmål

1. Hva er Se for å tjene?   

Svar: Du får nå ressursøkninger når du ser korte reklamevideoer. Økninger gjøres automatisk gjeldende for alle ressursbygninger, noe som øker ytelsen deres i en begrenset periode.

 

2. Hvordan fungerer økningene i spillet?

Svar: Økningene gjøres automatisk gjeldende for alle ressursbygninger så snart du har sett ferdig reklamen. For å se hvor stor en økning er, kan du trykke på en ressursbygning og deretter på info-fanen (i). Du kan fortsette å se videoer for å forlenge økningens varighet.           

3. Kan jeg bruke andre økninger mens Se for å tjene-økninger er i effekt?

Svar: Du kan ta i bruk andre økninger utover Se for å tjene-økningen. Men husk at Se for å tjene-økningen prioriteres fremfor andre aktive økninger. 

4. Hvordan får jeg tilgang til Se for å tjene-funksjonen?

Svar: For å få tilgang til Se for å tjene-funksjonen må du ha et hovedkvarter på minst nivå 3.

5. Hei, jeg har hørt at man kan få en superøkning med Se for å tjene. Stemmer det?

Svar: Ja! Når du ser en video, er det en sjanse for at du får en superøkning! Superøkninger øker ytelsen til ressursbygninger i en lengre periode.

6. Hvorfor kan ikke jeg bruke Se for å tjene når vennene mine kan det?

Svar: Vi gjør funksjonen gradvis tilgjengelig for flere spillere. Du burde også få tilgang til funksjonen i løpet av få dager.

7. Får jeg tilgang til Se for å tjene på alle plattformer?

Svar: Hendelsen er for tiden bare tilgjengelig på iOS-enheter. Vi jobber med å utgi den på Android, og den burde komme i løpet av noen få dager. 

8. Se for å tjene-funksjonen er gråfarget i spillet mitt. Hvordan aktiverer jeg funksjonen?

Svar: Antallet videoer du kan se og økninger du kan motta per dag, er begrenset. Når du har sett maksimalt antall tilgjengelige videoer, må du vente til neste dag før du får tilgang til Se for å tjene-funksjonen igjen. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE