Categories

Empires & Allies – vanlige spørsmål – Gjør klar for innsats

Merk: Vi jobber med å gi alle spillere tilgang til Gjør klar for innsats-oppdateringen. Det kan hende at enkelte spillere får se oppdragene før andre spillere. Ikke vær redd, alle våre spillere får tilgang til Gjør klar for innsats i løpet av de neste dagene. Vi setter pris på tålmodigheten din.Hva handler Gjør klar for innsats om?Med Gjør klar for innsats-oppdateringen kommer det daglige oppdrag til Empires & Allies. Du mottar et oppdrag hver dag med to mål. Fullfør disse målene innen angitt tid for å vinne utrolige belønninger. For å få tilgang til oppdraget, klikker du på Gjør klar for innsats-ikonet nederst til venstre på skjermen for å få tilgang til Gjør klar for innsats-grensesnittet. Se veiledningsvideoen vår for mer informasjon om Gjør klar for innsats: https://youtu.be/oVEXo3HcIfgHvor lenge er et daglig oppdrag aktivt?Du mottar et nytt daglig oppdrag hver dag kl. 00:00 PST (GMT – 8). Fullfør målene innen 24 timer for å sikre deg belønningskassen.Er Gjør klar for innsats tilgjengelig for alle spillere?Gjør klar for innsats er tilgjengelig for spillere som har oppgradert hovedkvarteret sitt til nivå 5 eller over. Andre spillere får bare tilgang til Gjør klar for innsats etter de har fullført innføringsoppdragene for basen.Hva skjer hvis jeg ikke kan fullføre det daglige oppdraget før det utløper?Hvis du ikke fullfører det daglige oppdraget innen 24 timer, utløper oppdraget, og du vil motta et nytt oppdrag. Du kan da prøve deg på det nye oppdraget for å få en belønningskasse.Hva får jeg for å fullføre daglige oppdrag?Belønninger i bøtter og spann! Når du fullfører et daglig oppdrag, får du en belønningskasse som inneholder fantastisk bytte som ressurser, komponenter til krigsfabrikk og økninger. Det finnes tre typer belønningskasser. Hvilken type du får, kommer an på oppdragets vanskelighetsgrad. I tillegg til belønningskassen kan du også tjene gullbelønninger ved å fullføre den ukentlige utfordringen.Hva er ukentlig utfordring?I tillegg til daglige oppdrag kan du prøve deg på de ukentlige utfordringene i Gjør klar for innsats-hendelsen. Fullfør tre eller fem av de daglige oppdragene i løpet av uken, for å få utrolige bonusbelønninger. Fullfør alle de syv daglige oppdragene i løpet av uken for å få den ultimate premien!Når oppdateres den ukentlige utfordringen?Den ukentlige utfordringen oppdateres hver mandag klokken 00:00 PST (GMT +X), så du har sjansen til å prøve deg på en utfordring hver uke og fortsette å tjene stadig flere belønninger!Hva skjer hvis jeg fullfører et daglig oppdrag, men ikke samler inn belønningene fra kassen før telleren har telt ned? Forsvinner den da?Nei, du kan alltids hente belønningene fra kassen selv om telleren har telt ned. Men du kan ikke begynne på et nytt daglig oppdrag før du har hentet belønningene fra daglige oppdrag du har fullført.Hva skjer med belønningene fra ukentlige utfordringer hvis jeg ikke henter dem før den ukentlige tilbakestillingen? Mister jeg dem da?Nei, du kan fortsatt hente belønningene fra ukentlige utfordringer etter den ukentlige tilbakestillingen, men den ukentlige utfordringen og de daglige oppdragene neste uke vil ikke være tilgjengelige før du har hentet belønningene fra forrige uke.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE