Categories

Empires & Allies – Hvorfor kan jeg ikke legge til eller tilordne Facebook-venner i innsatsstyrken?

Er Facebook-vennelisten din tom når du prøver å tilordne FB-allierte til innsatsstyrken? Dette kan være årsaken:

  • Det kan være at du ikke ga Facebook tilgang til vennelisten på profilen din da du først koblet til Facebook.
  • Tillatelsen til å få tilgang til vennelisten din er utløpt.
  • Du har logget på og koblet til en annen Facebook-konto.

For å løse dette må du følge instruksjonene under:1. Sørg for at Empires & Allies- og Facebook-appene er oppdatert til den nyeste versjonen.2. Gå til Facebook-profilen din og «Kontoinnstillinger».3. Velg «Apper og nettsteder».4. I «Apper og nettsteder» ser du alle spillene som er knyttet til kontoen din, ved å gå til «Logget inn med Facebook».5. Se etter «Empires & Allies» i listen med spill du har gått til.6. Etter å ha trykket på Empires & Allies klikker du på «Fjern app» for å nullstille innstillingene for appen.Obs! Hvis du ikke har Facebook-appen installert på telefonen din, kan du også gjøre dette i en nettleser.7. I Facebook-appen, nettlesere og telefoninnstillinger (iOS 10 og under) kan du helt enkelt logge av og så logge på igjen ved å bruke kontoen der Facebook-vennene dine også spiller.8. Åpne Empires & Allies, gå til «Spillinnstillinger» og «Generelt», og koble til Facebook igjen.Obs! Du kan helt enkelt oppdatere spillet hvis du får feilmeldingen «Kan ikke koble til kontoen din. Prøv igjen senere».9. Husk å gi tilgang til Facebook-vennelisten din på nytt.10. Sjekk Facebook-innsatsstyrken din, og tilordne deretter FB-vennene dine til innsatsstyrkeplassene.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE