Categories

Dawn of Titans – Hva er fair play?

Det er veldig viktig for oss at Dawn of Titans er et miljø der alle har det gøy og spiller rettferdig, derfor jobber vi konstant med å forbedre systemene våre slik at vi kan oppdage og utestenge spillere som ikke følger reglene.  

Nedenfor finner du en liste over noen av de tingene som kan få deg utestengt fra Dawn of Titans. Hvis vi oppdager at profilen din bærer spor av noen av de forbudte aktivitetene nedenfor, vil du bli utestengt. 

  • Forsøk på å hacke spillet eller skaffe deg noe på urettmessig vis.
  • Misbruk eller utnyttelse av exploiter (feil) i spillet for å skaffe deg et overtak. Vi forstår at slikt kan skje ved et uhell, men dersom vi finner bevis for gjentatt misbruk av en bug, vil du bli utestengt. Hvis du finner en exploit (feil) i spillet, vær så snill å rapporter det til oss!
  • Å skaffe seg tidlig tilgang til gjenstander eller funksjoner ved hjelp av hacking eller misbruk av exploits (feil).
  • Alt annet som gir deg et urettferdig overtak over andre spillere.  
  • Alt som blir rapportert fra chat som kan tolkes som krenkende, ulovlig eller mot spillets ånd.
  • Vær oppmerksom på at vi ikke kan ta hensyn til personlige omstendigheter når vi vurderer utestengning, så pass på at ingen andre har tuklet med enheten din.

    Du finner mange andre hjelpsomme tips og nyttig informasjon om hvordan du kan beskytte din Zynga-konto på vår nettside via denne linken:  Sikkerhetstips og informasjon

    For å se hele listen over hva du kan og ikke kan gjøre i spillet, gå til Zyngas  tjenestevilkår.  Ikke glem at dersom du bryter med Zyngas tjenestevilkår, kan du bli utestengt fra Zyngas spill og tjenester. 

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Dawn of Titans Game GUIDE