Categories

Birliğe Karşı Birlik Kaynakları – The Walking Dead: No Man’s Land


Anahtarlar

Oyuncular, Birlik Savaşları etkinliği sırasında her gün 3 Anahtar alırlar. Savaş başladığında tüm Birlik üyelerine Anahtarlar verilir ve bunlar, Savaşın her gününde yenilenir. Bir katılımcı çarpışmaya girmek için bir Anahtar harcar. Bu yüzden her oyuncu günde en fazla üç çarpışmada oynayabilir.

Herkes en iyi Kademelere ulaşmak için eşit miktarda anahtara sahiptir, yani etkinlik tüm Birlikler için adildir.


Birlik Savaşları Benzini

Birlik Savaşları Benzini, normal Görev Benzininden farklı olan yeni bir Benzin türüdür. Her Birlik Savaşları görevinin maliyeti, bir BS Benzinidir. Oyunculara her Sezonun başlangıcında ücretsiz 5 BS Benzini verilir.

Bir Çarpışma sona erdiğinde oyuncu tarafından harcanan ücretsiz ilk 5 BS benzini geri ödenir. Böylece her Çarpışmada kullanabileceğin en az 5 BS Benzinin olur.

BS Benzini, Birlik Savaşları etkinliğinden önceki hafta boyunca Uzak Yer ve Mücadelelerde ödül olarak bulunabilir ve ayrıca Birlik Mağazasından da alınabilir.  


Zafer Puanları [VP]

Zafer Puanları, Birlik Savaşlarında görevler tamamlanarak kazanılır. Çarpışma sırasında en fazla ZP elde eden Birlik kazanır. Ayrıca zafer kazanan Birliklere, kazanma ödülü olarak bir ZP çarpanı verilir!

Sezon boyunca kazanılan tüm Zafer Puanları toplanır ve Birliğin Kademesini artırabilir, bu durumda da Birlik Mağazasında yeni ödüllerin kilidi açılır.


Ödül Puanları

Oyuncular, Birlik Savaşları görevlerini tamamlayarak Ödül Puanları kazanır. Zafer Puanlarında olduğu gibi; bir Çarpışmayı kazanınca kazanan Birliğin üyeleri tarafından o Çarpışmada elde edilen tüm Ödül Puanlarına bir çarpan eklenir!

Ödül Puanları, Birlik Ekranındaki "Birlik Mağazası" düğmesine dokunarak ulaşabileceğin Birlik Mağazasında kullanılır… Bir oyuncu Birliğinden ayrılırsa Ödül Puanlarını kaybetmez. Ancak Ödül Puanları bir sonraki Birlik Savaşı sezonu başlamadan önce sıfırlanır; bu yüzden ödül puanlarını zamanında harcamayı unutma!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

The Walking Dead: No Man’s Land GUIDE