Categories

FarmVille 3 – Hvordan spiller jeg dyremissionerne?

Byg en skovridergård på din gård for at låse op for Dyremissioner. Du kan sende dine eksotiske dyr på jagt ved at trykke på skovridergården eller kompasset på din gård. Du kan se alle tilgængelige missioner og deres varighed på kortet. Hver mission kræver bestemte eksotiske dyr, og de kan tage noget tid at gennemføre.Vælg et eksotisk dyr fra din samling, og begynd jagten på sjældne genstande ved at bruge eksotisk foder. Sandsynligheden for succes på en dyremission afhænger af mange faktorer såsom det eksotiske dyrs styrkeniveau, dets type samt den påkrævede dyreevne i missionen. Træn dine eksotiske dyr for at øge chancen for at opnå succes i missionen og vinde alle de tilgængelige belønninger.Når missionen er gennemført, skal du trykke på knappen Vis resultat og hente din belønning.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE