Categories

FarmVille 3 – Hvordan sender jeg leveringer med båden?

Når du er nået til niveau 17, kan du låse op for bådehavnens udvidelse.Leveringer med båd oplåses, når havnen er færdigbygget.For at fuldføre disse leveringer skal du pakke kasser med varer fra dit lager. Hver kasse kan indeholde en særlig type genstand. Vælg de genstande, som du kan sende, og tryk derefter på knappen Last.Alle de genstande, du sender, giver dig et forskelligt antal bådpoint.Opgrader dine opskrifter for at optjene flere bådpoint. Fyld genstande i af højere værdi for at få flere bådpoint og vinde bedre belønninger!Tryk derefter på knappen med båden i nederste højre hjørne for at levere dine bådforsendelser. Hent dine belønninger, og forbered dig på nye leveringer, mens du venter på at båden vender tilbage. Du kan besøge bådehavnen for at se de forventede bestillinger, eller du kan bruge ædelsten til at få båden til at vende hurtigere tilbage.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE