Categories

FarmVille – Hoe kan ik dierenopdrachten doen?

Bouw een boswachterspost op je boerderij om de dierenopdrachten te ontgrendelen. Je kunt je exotische dieren laten zoeken door op de boswachterspost of de kompasknop te tikken op je boerderij. Op de kaart zie je alle beschikbare opdrachten en hun duur. Om een opdracht te voltooien, heb je een bepaalde tijd en bepaalde exotische dieren nodig.Kies een exotisch dier uit je verzameling en ga op jacht naar zeldzame items met behulp van exotisch voer. De kans op succes van een dierenopdracht hangt af van verschillende factoren, zoals de kracht en het level van exotische dieren, de soorten dieren en de vereiste dierenvaardigheden voor de opdracht. Train je exotische dieren om de slagingskans van opdrachten te vergroten en alle mogelijke beloningen voor de opdracht te winnen.Zodra de opdracht is voltooid, tik je op Resultaten tonen om je beloningen op te halen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE