Categories

FarmVille 3 – Hur spelar man djuruppdragen?

Bygg en skogvaktarstation på gården för att låsa upp djuruppdrag. Du kan skicka ut exotiska djur på jakt genom att trycka på skogvaktarstationen eller kompassknappen på gården. Alla tillgängliga uppdrag och hur länge de pågår visas på kartan. Varje uppdrag kräver särskilda exotiska djur och kan ta lite tid att slutföra.Välj ett exotiskt djur från samlingen och sätt igång jakten på sällsynta föremål med exotiskt foder. Sannolikheten att lyckas med djuruppdrag hänger på flera faktorer, som de exotiska djurens kraftnivå, djurtyp och de djurfärdigheter som behövs till uppdraget. Träna upp dina exotiska djur för att förbättra chansen att lyckas med uppdraget och vinna alla tillgängliga belöningar.När uppdraget är slutfört kan du samla in alla dina belöningar via knappen Visa resultat.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE