Categories

FarmVille 3 – Hur skickar man båtleveranser?

När du har nått nivå 17 kan du låsa upp hamnen.Båtleveranser låses upp när du byggt färdigt hamnen.För att slutföra leveranserna måste du packa lådor med varor från förrådet. Varje låda kan packas med en viss typ av föremål. Välj föremålen som kan skickas och tryck på lastknappen.Alla föremål du skickar ger dig ett visst antal båtpoäng.Uppgradera recepten för att tjäna fler båtpoäng. Lasta på mer värdefulla föremål för att vinna bättre belöningar!Tryck sedan på båtknappen i övre högra hörnet för att leverera båtlasterna. Hämta belöningarna och förbered dig för nya leveranser i väntan på att båten ska återvända. Du kan gå tillbaka till hamnen för att se kommande beställningar eller använda juveler för att skynda på båten.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE