Categories

FarmVille – Hvordan fungerer reklamerelaterede belønninger?

I øjeblikket kan du se tre reklamer i døgnet for at blive belønnet med ædelsten i Farmville 3.Hvor kan jeg få reklamerelaterede belønninger?Tre reklamer med belønninger vil blive vist en gang i døgnet i spillets butik. Du skal bare trykke på “Se reklame” og se hele reklamen, hvorefter du kan hente din belønning. Reklamer, der ikke er blevet set inden for det pågældende døgn, forsvinder, så sørg for at se alle tre reklamer hver dag for ikke at gå glip af en eneste belønning!Hvad er kister med reklamer?Fra tid til anden popper der kister med reklamer op på din gård. Når du trykker på disse kister, vises en reklame, der giver dig adgang til en belønning. Hvis du allerede har nået grænsen på tre daglige reklamer, vises beskeden “Ikke flere reklamer”. Du kan stadig sælge kister med reklamer for møntbelønninger i spillet ved at trykke og holde musen hen over dem og derefter trykke på ikonet “Sælg”, når dette kommer frem på skærmen.Hvad gør jeg, hvis jeg modtager beskeden “Ikke flere reklamer”, selvom jeg ikke har set tre reklamer inden for det seneste døgn?Hvis du modtager beskeden “Ikke flere reklamer”, og du ikke har set tre reklamer inden for det seneste døgn, anbefaler vi, at du tjekker din internetforbindelse. Forsøg derefter at lukke spillet ned og genstarte det for at genoprette forbindelsen til reklamenetværket. Hvis problemet vedvarer, bedes du kontakte vores erfarne supportmedarbejdere. Sørg for at give dem detaljerede oplysninger om problemet, så de kan undersøge sagen nærmere!Bemærk! Sørg for, at tidszonen er korrekt indstillet på din enhed, da visningen af reklamer tager udgangspunkt i vores spilserver. Forkerte tidsindstillinger på din enhed kan have en negativ indvirkning på spiloplevelsen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE