Categories

Dawn of Titans – Hvorfor endret allianserangeringen min seg ved slutten av sesongen eller begivenheten?

Spillet fjerner alle som har hacket eller jukset mot slutten av begivenheten eller under den siste fasen.Når spillere utestenges, vil deres oppsamlede poeng fjernes, noe som påvirker alliansens totale antall sjeler, skadepoeng eller SP tjent. Prosessen med å fjerne tjente poeng kan påvirke alliansens rangering i løpet av sesongen eller begivenheten, noe som er grunnen til at noen allianser faller eller klatrer på rangeringen.Det samme skjer når en spiller bestemmer seg for å forlate alliansen mens begivenheten fortsatt pågår eller er i sin siste fase. Poeng bidratt med til alliansens fremdrift vil fjernes når de forlater laget.Som alltid oppfordrer vi spillerne våre på det sterkeste til å aldri jukse eller hacke i spillet, og at de først forlater alliansen sin når de allerede har mottatt belønningene sine.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE