Categories

Dawn of Titans – Waarom is mijn alliantiepositie veranderd aan het einde van het seizoen of evenement?

Het spel verwijdert hackers of valsspelers aan het einde van een evenement of tijdens de afrondingsfase.Als een speler is verbannen, wordt zijn puntentotaal verwijderd en dit is van invloed op het totaal aantal zielen, schadepunten of OP van zijn alliantie. Het verwijderen van verzamelde punten kan van invloed zijn op de positie van de alliantie gedurende het seizoen of evenement. Daarom stijgen of dalen sommige allianties in het klassement.Hetzelfde gebeurt wanneer een speler besluit de alliantie te verlaten als het evenement nog niet is afgelopen, of tijdens de afrondingsfase. De punten die de speler aan de alliantie heeft bijgedragen gaan verloren zodra hij het team verlaat.Zoals altijd raden we onze spelers aan geen cheats of hacks te gebruiken om voorop te komen in het spel, en de alliantie pas te verlaten wanneer ze de beloningen hebben ontvangen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE