Categories

Empires & Allies – Veelgestelde vragen over Talon

Wat is Talon?De Talon is de zustereenheid van de geduchte Mantis. De Talon heeft verbeterde pantser- en wapensystemen, plus andere vaardigheden voor hogere levels die je een voordeel kunnen geven in de strijd.Hoe krijg ik de Talon?De Talon kan worden ontgrendeld voor gebruik in de robotfabriek met 400 quantumkernen (paars). Je kunt quantumkernen krijgen door alliantiemissies te voltooien of elitevoorraden te kopen die willekeurig worden gedropt.OFJe kunt de Talon kopen tijdens de weken met vroege toegang. Vroege toegang is beschikbaar voor spelers met hoofdkwartierlevel 8 en hoger. Wat is de super van Talon?De super van Talon is het dronelegioen, dat een zwerm vernietigingsdrones inzet. Deze drones vallen lucht- en landeenheden aan, maar ook omega’s en gebouwen. Vernietigingsdrones zijn uitgerust met intensieve laserkanonnen die elk pantser kunnen doen smelten en na verloop van tijd toenemende schade toebrengen. Bij inzet blijven ze dankzij een energieveld 4-6 seconden (afhankelijk van het omegalevel van de Talon) beschermd tegen schade. Hun brandstofcellen werken 8 seconden lang. Als hun brandstof op is of als ze worden neergehaald, storten ze neer en brengen ze schade toe aan vijandelijke eenheden of gebouwen in hun nabijheid. Het aantal vernietigingsdrones dat wordt ingezet en de levensduur ervan hangt af van het omegalevel van de Talon.Wat zijn de nieuwe vaardigheden van de Gator MK2?1. Micro-gevechtsstimAls op level 5 de super wordt ingezet, activeert Talon een micro-gevechtsstim die de wapenschade van vriendschappelijke eenheden en gebouwen vijf seconden lang met 5% verhoogd. Om te kunnen profiteren van dit voordeel moeten vriendschappelijke eenheden op het moment van de superinzet niet verder dan op 5 eenheden afstand van de Talon staan.Opmerking:

  • Als de bevelkracht van de gevechtsstim gelijk loopt met de micro-gevechtsstim, worden de voordelen niet gestapeld. Je krijgt in dat geval het grotere voordeel van de bevelkracht.
  • Als een eenheid of gebouw de boost van een CnC-voertuig geniet als de micro-gevechtsstim wordt ingezet, worden de voordelen niet gestapeld. De betreffende eenheden krijgen in dat geval het grotere voordeel van het CnC-voertuig.
  • Wanneer de hierboven genoemde boosts tegelijkertijd worden toegepast, worden de voordelen niet gestapeld. Je krijgt in dat geval het grotere voordeel tussen de micro-gevechtsstim en het CnC-voertuig.

2. BevelkrachtlogistiekGeoptimaliseerde, geavanceerde gevechtslogistiek (ontgrendeld op level 9), in combinatie met Talons mainframe, maakt het opnieuw inzetten van bevelkrachten in de strijd goedkoper voor de A10-aanval, Hellfire-raket, satellietaanval en het tactisch kernwapen! Deze vaardigheid wordt alleen geactiveerd wanneer je de Talon inzet in de strijd, te beginnen met de bevelpunten van het tweede gebruik. Voorbeeld: een A10-aanval kost 3 bevelpunten en elk gebruik daarna verhoogt de gebruikskosten met 10 bevelpunten. Het tweede gebruik kost dan dus 13 bevelpunten, het derde gebruik 23 bevelpunten enzovoorts. Met deze vaardigheid gaan de kosten met 7 bevelpunten omhoog. Het tweede gebruik kost dan dus 10 bevelpunten, het derde gebruik 17 bevelpunten enzovoorts.Hoe wissel ik tussen een Mantis- en een Talon-omegaeenheid?Ga naar de robotfabriek en klik op de Mantis-/Talon-eenheid in de overzichtsbalk onderaan het scherm om de statistieken van de omega te zien. Links zie je twee knoppen met de superpictogrammen van de Mantis en Talon. Selecteer welke je wilt en klik met de gewenste versie geselecteerd op ‘Inzetten’.Hoe kan ik het level van mijn Talon verhogen?Talon verdient net als de Mantis XP door gevechten. De hoeveelheid XP die je verdient is afhankelijk van de schade die de Talon toebrengt en oploopt.Zoals andere MK2-omega-eenheden kan de Talon geüpgraded worden t/m level 15. Je kunt een volgend level sneller bereiken met de 2x XP-boost en de directe XP-boost die beschikbaar zijn in de robotfabriek.Kan ik het level van mijn Talon-omegaeenheid verhogen zonder mijn hoofdkwartier te upgraden?Ja. Talon krijgt XP en hogere levels in aanvallende gevechten, verdedigende gevechten en via XP-boosts. Maar als je je hoofdkwartier upgradet, stijgen de schade en gezondheid van de Talon-omegaeenheid wel.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE