Categories

FarmVille – Hvordan spiller jeg dyreoppdragene?

Bygg en skogvokterstasjon på gården din for å låse opp dyreoppdragene. Du kan sende de eksotiske dyrene dine på jakt ved å trykke på skogvokterstasjonen eller kompasset på gården din.Du kan se alle tilgjengelige oppdrag og varigheten deres på kartet. Hvert oppdrag krever visse eksotiske dyr og kan ta litt tid å fullføre.Velg et eksotisk dyr fra samlingen, og start jakten på sjeldne gjenstander med eksotisk energi. Med eksotisk energi kan du sende dyr ut på oppdrag. Energien fylles på over tid. Du kan enten vente på at den fylles opp, eller kjøpe den ved å bruke edelstenene dine hvis du går tom.Sannsynligheten for suksess for et dyreoppdrag avhenger av mange faktorer, som kraftnivået til de eksotiske dyrene, typene dyr og nødvendige dyreferdigheter for oppdraget.Tren de eksotiske dyrene dine for å øke sjansen for å lykkes og for å vinne alle de mulige belønningene i oppdraget.Når oppdraget er fullført, trykker du på Vis resultater-knappen og samler inn belønningene.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE