Categories

Dawn of Titans – Hvorfor har nogle alliancer millioner af sjæle i begyndelsen af Hachiman-pointtavlebegivenheden?

Opdatering den 01/04/2021 9;40 AM GMT:Se nogle spørgsmål og svar (Q&A) forneden om problemet:Q: Hvorfor har jeg sjæle indsamlet i denne begivenhed, når den kun lige er startet og jeg knapt nok har deltaget i den?A: Vi fandt et problem med vores servere som overførte en score fra en tidligere begivenhed til den her. Dem som deltog på det tidspunkt, vil se en forhøjet mængde sjæle i deres spil under denne begivenhed. Q: Mit antal sjæle steg ikke lige så meget som andre spilleres, kan jeg stadig få belønningerne for det?A: Ved at deltage i den nuværende begivenhed, kan du samle de sjæle som du skal bruge til at modtage belønninger.Q: Kan du kompensere de spillere som blev påvirket af dette problem?A: Vi er taknemmelige for at spillere fortalte os om problemet med det samme. Vi behandler i øjeblikket anmodninger om kompensation, og vi opdaterer alle her eller via vores sociale medier og blog-site snarest muligt Blog-site: http://zynga.my/DOTofficialblogFacebook: http://zynga.my/DOTofficalfacebookpageTwitter: http://zynga.my/DOTofficialtwitterpage=======================Vi er klar over at nogle alliancer fik millioner af sjæle i begyndelsen af begivenheden, hvilket gjorde at alle belønningerne blev låst op for.Teamet undersøger dette i øjeblikket, og vi vil skrive en opdatering her, når vi ved mere.I mellemtiden takker vi for tålmodigheden.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE