Categories

Dawn of Titans – Varför har vissa allianser miljontals själar i början av Hachimans evenemang för resultattavlan?

Uppdatering från 04/01/2021 10:40 (svensk tid):Nedan följer frågor och svar rörande detta ärende:F: Varför har jag intjänade själar för det här evenemanget när det precis har startat och jag knappt har deltagit i det?S: Vi har upptäckt ett problem med vår server där poäng har förts över från ett annat evenemang till detta. De som deltog under den perioden kommer att ha ett större antal själar i sina spel i det här evenemanget. F: Mitt antal själar ökade inte lika mycket som andra spelares. Kan jag fortfarande få belöningar för dem?S: Genom att kontinuerligt delta i det nuvarande evenemanget kommer du att kunna tjäna in de själar som krävs för att få belöningarna.F: Kan ni kompensera spelare som drabbades av det här problemet?S: Vi är tacksamma för att ni spelare omedelbart gjorde oss uppmärksamma på problemet. Vårt team undersöker kompensationsförfrågningarna och kommer att ge uppdateringar här eller via sociala medier och bloggen inom kort.Blogg: http://zynga.my/DOTofficialblogFacebook: http://zynga.my/DOTofficalfacebookpageTwitter: http://zynga.my/DOTofficialtwitterpage=======================Vi vet att vissa allianser fick miljontals själar i början av evenemanget, vilket innebar att de kunde låsa upp alla belöningarna.Vårt team håller på att undersöka detta och kommer att publicera en uppdatering här så fort vi vet mer.Tack för visat tålamod under tiden!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE