Categories

FarmVille 3 – Hvordan kan jeg gendanne min gamle spilkonto?

Den nemmeste og sikreste måde at gendanne en gammel konto på, er ved at knytte den til Facebook, til en Zynga-e-mailadresse eller et Apple-id. På den måde vil dine fremskridt blive gemt i skyen. Når du starter et nyt spil, vises knappen Log ind i starten af vejledningen. Tryk på denne knap, og log ind med din foretrukne metode for at komme tilbage til din gård. Du kan også når som helst logge ind ved at trykke på Indstillinger (tandhjulsikonet i øverste højre side af skærmen) og vælge din foretrukne log ind-metode.Bemærk! Vi anbefaler på det kraftigste, at du gemmer og sikrer dine spilfremskridt i skyen. Hvis din gamle konto kun var gemt lokalt på din enhed og aldrig var blevet sikret i skyen, kan den muligvis være umulig at gendanne. Hvis du forsøger at gendanne en konto, der kun var gemt lokalt, bedes du kontakte vores spillersupportteam og oplyse så mange detaljer som muligt, inklusive:

  • Gårdens navn
  • Kooperativets navn (hvis relevant)
  • Dit spilniveau
  • E-mailadressen, som du brugte til at foretage køb i spillet (hvis relevant)

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE