Categories

FarmVille 3 – Hur kan jag få tillbaka mitt gamla spelkonto?

Den enklaste och säkraste sättet att få tillbaka ett gammalt konto är att ha det kopplat till Facebook, en Zynga-mejladress eller ett Apple ID. Då sparas dina framsteg i molnet. När du startar ett nytt spel kommer du att se en “Logga in“-knapp i början av handledningen. Tryck på den och logga in med den metod du föredrar för att få tillbaka din gård. Du kan även logga in när som helst genom att trycka på “Inställningar” (kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av skärmen) och välja det inloggningsalternativ du föredrar.Obs: Vi rekommenderar starkt att du alltid använder din valda molnmetod för att spara dina framsteg på ett säkert sätt. Om ditt gamla konto endast lagrades lokalt och aldrig kopplades till molnet så kan det vara omöjligt att få tillbaka. Om du försöker få tillbaka ett lokalt konto, kontakta vårt Spelarsupportteam med så mycket information som möjligt, inklusive:

  • Namnet på din gård
  • Namnet på din gemenskap (om tillämpligt)
  • Din nivå i spelet
  • E-postadressen som du genomförde köp med (om tillämpligt)

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE