Categories

Dawn of Titans – Stödet för 32-bitars enheter upphör

Dawn of Titans kommer från och med nästa version att upphöra med stödet för 32-bitars Android-enheter. De spelare som för närvarande använder de här enheterna kommer inte längre att kunna ladda ner framtida uppdateringar från Google Play Store. Genom att ta bort stödet för dessa enheter kan vi fokusera på att stödja nyare hårdvara och operativsystem och förbättra vår direktförbindelse genom att använda nyare utvecklingsverktyg för Android som inte längre stöder 32 bitar.Profiler och sparad data kommer inte att gå förlorade under den här processen. Vi vill uppmuntra spelare som för närvarande använder 32-bitars Android-enheter att uppgradera till 64-bitars enheter. De kommer att kunna fortsätta spela med sin existerande profil genom att logga in på Google Plays tjänster med samma konton som användes på deras tidigare enheter. Vi rekommenderar att du sparar ditt spelar-ID och Zynga ID (ZID) någonstans om du skulle få problem när du laddar upp din gamla profil på en ny enhet.Spara även inloggningsinformationen för ditt konto på Google Play Store och Google Play Games-apparna, eftersom dessa används när du ansluter till Dawn of Titans för att hämta dina data. Om du skulle vilja byta plattform till iOS under denna process kan vi även hjälpa dig med det. Kontakta supporten i spelet och ha den ursprungliga enhetens ZID och din nya enhets ZID redo så hjälper vi dig att överföra din profil.Om du är osäker på om din enhet är 32-bitars eller 64-bitars, kan du kontakta enhetens tillverkare eller installera en applikation som kan visa maskin- och programvaruinformation för din enhet.Nedan följer några exempel på enheter som har 32-bitars operativsystem och som inte längre kommer att stödjas av Dawn of Titans:

  • Samsung Galaxy Tab A (2016)
  • Samsung Galaxy A10/A10e/A10s/A6
  • Samsung Galaxy J7/J6/J5
  • Samsung Galaxy S5/S4
  • Sony Xperia Z2/Z3
  • OnePlus One
  • Honor 8A

Obs! De flesta enheter som tillverkats efter 2016 eller med minst 4 GB RAM har 64-bitars operativsystem.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE