Categories

Dawn of Titans – Wijzigingen in mijlpaal- en klassementsbeloningen in Alliantieoorlog-evenementen

Onlangs hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd in mijlpaal- en klassementsbeloningen voor specifieke Alliantieoorlog-evenementen in Dawn of Titans. Ons team heeft een aantal maanden lang spelersgegevens geanalyseerd tijdens evenementen en manieren gezocht om de beloningen te verbeteren voor spelers die deelnemen aan evenementen door zielen te verdienen. Als gevolg daarvan hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in de mijlpaalbeloningen van de afgelopen zes maanden, zoals:

 • Meer beschikbare portaalstenen.
 • Meer beschikbare edelstenen.
 • Meer beschikbare evenementsymbolen.
 • Meer XP-dranken of hogere zeldzaamheid ervan.
 • Meer 4* titanen beschikbaar tijdens bepaalde evenementen.
 • Meer 4* relikwieën beschikbaar tijdens bepaalde evenementen.
 • Toename van het aantal gekozen titanen die een 1,4x boost opleveren in een selectie evenementen.

Deze wijzigingen zijn bedoeld om meer spelers te laten deelnemen aan evenementen, van spelers met een laag niveau tot de topspelers. Door bijvoorbeeld meer portaalstenen toe te voegen aan het mijlpaalpad hebben meer spelers dan ooit van verschillende niveaus een directe kans om deel te nemen aan evenementen en meer zielen te winnen.Ook hebben we wijzigingen aangebracht in de klassementsbeloningen voor bepaalde weekendevenementen. Voor nieuwe alliantieoorlogen (vanaf 18 maart 2021) zullen de klassementsbeloningen grotendeels het volgende patroon volgen (onder voorbehoud):Bij positie 1:

 • Nieuwe beloning: Lvl 60 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 40-50 evenementtitaan

Bij positie 2:

 • Nieuwe beloning: Lvl 50 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 30-40 evenementtitaan

Bij positie 3:

 • Nieuwe beloning: Lvl 40 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 20-30 evenementtitaan

Bij positie 4-5:

 • Nieuwe beloning: Lvl 30 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 10-20 evenementtitaan

Bij positie 6-10:

 • Nieuwe beloning: Lvl 20 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 5-10 evenementtitaan

Bij positie 11-50:

 • Nieuwe beloning: Lvl 10 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 1 evenementtitaan

Bij positie 51-100:

 • Nieuwe beloning: Lvl 1 evenementtitaan
 • Vorige beloning: Lvl 5 gevorderde titaan

Bij positie 101-250:

 • Nieuwe beloning: elementsymbool met evenementthema (bv. symbool leegte-element)
 • Vorige beloning: 4000 edelstenen

Bij positie 251-500:

 • Nieuwe beloning: symbool alle elementen
 • Vorige beloning: 3000 edelstenen

Bij positie 501-750:

 • Nieuwe beloning: 2000 edelstenen
 • Vorige beloning: 2000 edelstenen

Bij positie 751-1000:

 • Nieuwe beloning: 1200 edelstenen
 • Vorige beloning: 1200 edelstenen

Bij positie 751-1000:

 • Nieuwe beloning: 600 edelstenen
 • Vorige beloning: 600 edelstenen

Bij positie 751-1000:

 • Nieuwe beloning: 200 edelstenen
 • Vorige beloning: 200 edelstenen

Deze wijzigingen zijn bedoeld om het voor spelers waardevoller te maken naarmate ze hogerop komen in het klassement en de frictie voor allianties en alliantieleiders te verminderen. Die frictie ontstaat door pogingen om hogere of lagere posities te behalen, vaak vlak voor het eind van een evenement.Daarnaast willen we meer spelers belonen met de voornaamste evenementtitaan en ze voldoende 4* titanen bieden, zodat meer spelers de mogelijkheid hebben om het tegen elkaar op te nemen in hogere divisies en de functie Titaanprestige te gebruiken die vorig jaar in het spel werd geïntroduceerd. Nu meer allianties de voornaamste evenementtitaan ontvangen (van de top 50 naar de top 100) moet het voor meer spelers haalbaarder zijn om een sterke meta-titaan te verkrijgen.Let wel: sommige wijzigingen zijn aangebracht om onbedoeld of onevenwichtig gedrag te ontmoedigen dat we tijdens onze analyse van deelnemers aan evenementen hebben ontdekt. Sommige spelers maken bijvoorbeeld gebruik van bepaalde speelstijlen om klassementsbeloningen te behalen met een lage deelname en een laag aantal zielen, en dat is niet het beoogde doel van klassementen en alliantieoorlog-evenementen. Wij vinden dat spelers beloond moeten worden voor hun deelname en inspanningen, en dat allianties erkend moeten worden voor hun samenwerking, het behalen van maximale aantallen en het stellen van doelen voor hun leden bij elk evenement. We willen het niet aantrekkelijker maken om leden uit een alliantie te zetten, over te laten stappen tussen allianties of te voorkomen dat ze meer zielen kunnen verzamelen.Zoals altijd bij wijzigingen aan het spel zullen we de reacties van spelers nauwlettend in de gaten houden en waar nodig meer wijzigingen aanbrengen. We willen de community eraan herinneren dat we rekening houden met alle feedback die we via onze kanalen ontvangen. We stellen het zeer op prijs dat jullie contact met ons opnemen en jullie mening geven over diverse aspecten van Dawn of Titans. We zijn erg dankbaar en trots op de sterke community die DoT in de loop der jaren heeft opgebouwd. We hopen dat jullie uitkijken naar onze nieuwe evenementen, met gloednieuwe pantheons met titanen en spannende nieuwe verhaalontwikkelingen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE