Categories

Empires & Allies – Vanlige spørsmål om sesong 7 av Fortropputfordring

Hva er Fortropputfordringen?Fortropputfordringen er en tidsbegrenset, sesongbasert hendelse der du fullfører utfordringer, tjener poeng og gjennomfører milepæler for å få eksklusive belønninger. Spillernes fremdrift nullstilles for hver sesong, og alle må starte fra begynnelsen.En Fortropputfordring-sesong varer i 30 dager.Fortropputfordringen er for øyeblikket i sin syvende sesong.Hvordan får jeg tilgang til Fortropputfordringen?For å få tilgang til Fortropputfordringen må du trykke på ikonet ved siden av Innsatsstyrke.I brukergrensesnittet for Fortropputfordringen finner du aktive utfordringer og nåværende milepælprogresjon.Hvilke utfordringer presenteres i Fortropputfordringen?Utfordringene i denne hendelsen er basert på ulike handlinger i spillet som kan være å få 3-stjerners seire, lage krigsfabrikkøkninger, vinne eller tjene poeng i allianseoppdrag, alliansekriger og mer. I grensesnittet for Fortropputfordringen finner du den gjeldende utfordringen som er tildelt deg.Du vil få tilgang til 3 utfordringer om gangen. Fullførte utfordringer erstattes av en ny utfordring.Et utfordringskort viser informasjon om typen utfordring, antallet samhandlinger som kreves og antallet Fortropp-poeng som gis for å fullføre utfordringen.Trykk på en utfordring for å få mer informasjon om den.Hva får jeg dersom jeg fullfører en utfordring, og hva er milepælbelønninger?Fullfør en utfordring for å tjene Fortropp-poeng. Du tjener kun et visst antall poeng som står oppført på utfordringen. Poengene legges til fremdriften i hendelsen.Hendelsen har 15 milepæler som du skal gjennom. Poengkravet for en milepæl står oppført i fremdriftslinjen med belønningen du får for å oppnå den.10 belønninger fordeles mellom 15 milepæler. I tillegg til de normale belønningene, har også hver milepæl premiumbelønninger som spilleren kan få, gitt at du har kjøpt sesongpasset.Hva er sesongpasset?Kjøp sesongpasset og lås opp premiumbelønningene. Spill deg gjennom hendelsesmilepælene for å hente premiumbelønningene. Premiumbelønninger inkluderer eksklusive gjenstander som nye skins for Omega-enheter, reduksjon av forsknings- og oppdateringstidsøkninger, Fortropp-kasser med mer.I sesong 2 legges det til nye gratisbelønninger for Fortropputfordringen. Disse nye belønningene er flaggene som spilleren kan utsmykke på hovedkvarteret sitt.Sesong 3 introduserte en ny funksjonell belønning som spillerne kan vinne. Denne kalles Befestet utplassering-rustning og gir enhetene en tidsbegrenset beskyttelse mot skade.Merk: Et sesongpass vil kun være gjeldende for den aktuelle sesongen og kan ikke overføres til den neste.Premiumbelønninger som låses opp i en sesong, f.eks. Omega-skins, låses opp permanent. Befestet utplassering-rustning, reduksjon av forskningstid og reduksjon av oppgraderingstid må låses opp for hver sesong og er tilgjengelig frem til sesongen avsluttes.I tillegg til premiumbelønningene blir spillermerket ditt – både for deg og andre som ser på profilen eller basen din – endret for å reflektere en sesongpass-spiller.Spesialspiller-merking på medaljepoengtavler, alliansemedlem og venneliste.Merking av en spiller med premiumpass når en motstander spaner på basen dinHva er Befestet utplassering-rustning?Den nye kampøkningen i Fortropputfordringen, Befestet utplassering-rustning, gjør at enhetene på oppstillingsplassen ikke kan skades i en begrenset periode ved utplassering og når Medpakk-kommandokraften brukes.Det finnes totalt 3 økninger som kan vinnes i Fortropputfordringen. Etter å ha vunnet en Befestet utplassering-rustning bruker du økningen fra beholdningen på oppstillingsplassen til å få ekstra bonuser. Kun troppene på den forbedrede oppstillingsplassen får den ekstra beskyttelsen.Troppene med økningen på oppstillingsplassen får 8 sekunder der de ikke kan skades ved utplassering, og 4 sekunder når en Medpakke-kommandokraft brukes, noe som fjerner skade gjort mot dem i kamp i løpet av den forbedrede perioden.Denne økningen kan brukes på oppstillingsplasser som allerede har en aktiv offensiv alfa-økning eller innsatsstyrke. Rustning-økninger som brukes på en oppstillingsplass varer frem til slutten av sesongen til Fortropputfordringen. Etter sesongen vil forbedringen automatisk fjernes. Økningens aktive periode på oppstillingsplassen vil justeres basert på hvor lenge det er igjen av sesongen.Hva skjer med Befestet utplassering-rustningen i beholdningen min når sesongen er over?Alle ubrukte Befestet utplassering-rustningsøkninger i beholdningen fjernes automatisk når sesongen er over. Så sørg for å bruke dem på oppstillingsplassen så fort du vinner dem. Hvordan løser jeg inn belønninger i Fortropputfordringen?Så snart du har fullført en milepæl, gjøres belønningene for milepælene tilgjengelig slik at du kan samle dem. Trykk på knappen «Samle» på en belønning for å hente den. Disse belønningene legges til i gaveboksen din.Hvordan kjøper jeg sesongpasset?Du kan kjøpe sesongpasset i brukergrensesnittet for Fortropputfordringen eller i kjøpsseksjonen i appen. Merk: Et sesongpass vil kun være gjeldende for den aktuelle sesongen og kan ikke overføres til den neste.Får jeg fremdeles gratis belønninger hvis jeg kjøper sesongpasset?Ja, spillere mottar fortsatt gratis belønninger ut over premiumbelønninger når de fullfører milepælene.Jeg har kjøpt sesongpasset. Hva skjer med premiumbelønninger for milepæler som jeg allerede har fullført?Når du kjøper sesongpasset, blir alle premiumbelønningene for milepæler du allerede har fullført umiddelbart låst opp slik at du kan hente dem.Hvilke typer skins kan jeg få fra Fortropputfordringen?Hver sesong av Fortropputfordringen gir 2 nye skins – ett på milepæl 12, og et annet på milepæl 15. Sesong 1 – Milepæl 12 låser opp «Golden Viper»-skin for Viper MK1, og milepæl 15 låser opp «Falcon MK2-ridder»-skin for Falcon MK2. Season 2 – Milepæl 12 låser opp «Vokter-Gator»-skin for Gator MK1, og milepæl 15 låser opp «Basilisk»-skin for Viper MK2. Sesong 3 – Milepæl 15 låser opp «Rovdyr Mantis»-skin for MantisSesong 4 – Milepæl 15 låser opp «Zephyr»-skin for Falcon MK1 Sesong 5 – Milepæl 15 låser opp «Reaper»-skin for Viper MK2. Sesong 6 – Milepæl 15 låser opp «Frost»-skin for Gator MK2.Sesong 7 – Milepæl 15 låser opp «Avansert krigføring»-skin til HK-bygningen.Husk at skinnet kun endrer utseendet til en Omega-enhet. Funksjonaliteten forblir den samme.Hva er reduksjon for forsknings- og oppgraderingstid-belønningene i Fortropputfordringen?Når økningene reduksjon for forskningstid eller reduksjon for oppgraderingstid er låst opp, reduseres tiden det tar å oppgradere en enhet eller bygning. Økningen har to nivåer for både reduksjon av forskningstid og reduksjon av oppgraderingstid. Lås opp økningens høyeste nivå for å få den største tidsreduksjonen for forsking eller oppgraderinger.Disse økningene aktiveres automatisk når du fullfører milepælen som gir denne økningen. Effekten av økningen varer til sesongen er over.Hvordan endrer jeg til de nye Omega-skins?Fullfør milepælen som gir deg et nytt Omega-skinn. Når du har låst det opp, får du muligheten til å endre skinnet for den Omega-enheten i robotfabrikken.Trykk på Endre skinn-ikonet i brukergrensesnittet i robotfabrikken for å se alle skins som er tilgjengelige for den Omega-enheten.Hvordan endrer jeg til det nye HK-bygning-skin?Fullfør milepælen som gir deg et nytt HK-bygning-skin. Etter at det er låst opp, vil du se alternativet om å endre til det nye HK-skin i informasjonsskjermen for HK. Få tilgang til informasjonsskjermen i kontekstmenyen for bygningen. Trykk på skin-ikonet i «Aktive kosmetiske elementer»-delen på informasjonsskjermen til HK-bygningn for å se alle tilgjengelige skin du kan bruke på bygningen.Velg deretter ønsket HQ-skin. Får jeg fortsatt Omega-skinnet selv om jeg ikke har låst opp Omega-enheten?Ja, muligheten til å endre skinn aktiveres så snart du låser opp Omega-enheten.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE