Categories

Dawn of Titans – Hvordan overfører jeg min profil fra en enhed til en anden, fra iOS til Android og omvendt?

Profiler og gemte data går ikke tabt ved overførsel til en ny enhed.  Ved at logge ind på Google Play Spil-appen eller Gamecenter-appen med de samme loginoplysninger som du brugte på din tidligere enhed, vil du blive spurgt om, når du starter Dawn of Titans på din nye enhed, hvilken profil du gerne vil fortsætte med (din eksisterende fra en tidligere enhed, eller en spritny profil). Vi anbefaler, at du altid gemmer dit Spiller-ID og Zynga-ID (ZID) et sikkert sted, i tilfælde af, at du oplever problemer, når du indlæser din profil på en ny enhed. Sørg også for at gemme dine konto-loginoplysninger til Google Play Store og Gamecenter-appsene, da disse er nødvendige, når du opretter forbindelse til Dawn of Titans for at hente dine data. Hvis du ønsker at skifte platform fra iOS til Android eller omvendt, kan vores kundesupportteam hjælpe dig med at gøre det. Kontakt venligst support via spillet, og hav dit originale enheds-ZID og nye enheds-ZID skrevet ned, og vi vil hjælpe dig med at overføre din profil.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE