Categories

Dawn of Titans – Hoe draag ik mijn profiel over tussen apparaten, of van iOS naar Android en andersom?

Profielen en opgeslagen gegevens gaan niet verloren tijdens overdracht naar een nieuw apparaat.  Log in op de Google Play Games-app of Gamecenter-app met dezelfde aanmeldingsgegevens als op het vorige apparaat. Je ontvangt een bericht zodra je Dawn of Titans start op het nieuwe apparaat met het profiel waarmee je verder wilt spelen (je huidige profiel op het vorige apparaat, of een gloednieuw profiel). We raden altijd aan om je spelers-ID en Zynga-ID (ZID) te bewaren voor het geval je problemen ondervindt met het laden van je profiel op het nieuwe apparaat. Vergeet ook niet de inloggegevens van je account voor de Google Play Store en Gamecenter-apps te bewaren; deze worden gebruikt om verbinding te maken met Dawn of Titans en je gegevens op te halen. Als je van platform wilt wisselen, van iOS naar Android of andersom, kan ons ondersteuningsteam je daarbij helpen. Neem contact op met de ondersteuning in het spel en geef het ZID van je oorspronkelijke apparaat en van het nieuwe apparaat door, dan helpen wij je met het overzetten van je profiel.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE