Categories

Empires & Allies – Overstap WebGL – Veelgestelde vragen

OverzichtFacebook Gameroom wordt op 30 juni beëindigd, waardoor Empires & Allies voortaan via ‘Facebook-webhosting’ beschikbaar zal zijn op Facebook om je favoriete spel op je computer te blijven spelen. Wat is Facebook-webhosting?Games op Facebook is een manier om spellen binnen Facebook aan te bieden die te spelen zijn via een specifieke link. In het geval van Empire & Allies is dat de playknop op de Facebook-pagina van het spel. Je kunt ook deze link gebruiken om rechtstreeks naar de pagina te gaan en in te loggen op je Facebook-account.Wat betekent dit voor je bestaande account?De overstap van Empires & Allies naar Facebook-webhosting heeft geen gevolgen voor je bestaande account. Je kunt het spel op Facebook spelen door via deze link in te loggen op je Facebook-account. Je krijgt een nieuw platform om op te spelen als je dat wilt.Kan ik op Facebook-webhosting hetzelfde account gebruiken als in iOS/Android?Ja, je kunt zowel op Facebook-webhosting als via iOS/Android met hetzelfde account tegelijk spelen en je voortgang bewaren, zolang je ingelogd bent met hetzelfde Facebook-ID.Hoe kan ik via Facebook inloggen op Empires & Allies?Volg deze stappen om in te loggen via Facebook:Je kunt Empires & Allies op de volgende manieren spelen:

 • Via de Facebook Games-link
 • Via de Facebook-pagina
 • Via Facebook Games
 • Via Gameroom

A. Via de Facebook Games-link:Klik op de onderstaande link en voeg hem toe aan je favorieten:https://apps.facebook.com/com_zynga_empiresB. Via de Facebook-pagina:

 • Ga naar de Facebook-pagina. Link: https://www.facebook.com/EmpiresAndAllies/
 • Klik op de knop ‘Spel spelen‘.
 • C. Via Facebook Games:

 • Log in op je Facebook-account.
 • Ga naar ‘Spellen spelen’ aan de linkerkant. Zodra je in het spel bent ingelogd, zoek je in het linkerpaneel naar Spellen spelen en klik je op Webgames.
 • Zoek Empires & Allies in de zoekbalk.Als je het spel hebt gevonden in de zoekresultaten, klik je op de knop ‘Nu spelen‘ om te spelen.
 • D. Via Gameroom:

 • Open Gameroom en klik op Empires & Allies.
 • Klik op ‘Ga naar Facebook Gaming
 • Een Facebook-account koppelen om voortgang over te zetten:Als je nieuw bent in Empires & Allies, krijg je een pop-up die je vraagt om het spel te koppelen aan je Facebook-account. Klik op ‘Doorgaan‘ om verder te gaan. Je kunt je Facebook-account ook koppelen vanuit het instellingenmenu.Volg deze stappen zodra je het spel hebt opgestart:

 • Wacht tot het spel is geladen.De eerste keer kan dat even duren omdat de benodigde materialen naar je computer gedownload moeten worden. Heb dus even geduld hier.
 • Het spel starten!Zodra het spel is geladen, krijg je een welkomstscherm te zien. Klik op Accepteren en voltooi het eerste gevecht.
 • Doorloop de training.Als je het spel voor het eerst opent, moet je de eerste trainingsmodule doorlopen, die ongeveer 2 minuten duurt.
 • Verbinding maken met Facebook.Tik op de knop Instellingen.Klik in Instellingen op de knop Facebook Connect.Als je daarop hebt geklikt, krijg je de onderstaande pop-up te zien. Klik op de knop ‘Doorgaan‘ om in te loggen met je Facebook-account.Als de verbinding is gelukt, ontvang je 50 goud.Als je eenmaal bent verbonden met Facebook krijg je een pop-uplijst met alle aan dat Facebook-ID gekoppelde accounts te zien. Uit die lijst kun je overschakelen naar elk gewenst account.
 • Kan ik het Facebook-ID uit het spel verwijderen zodra ik verbonden ben?Je kunt het Facebook-account momenteel niet uit het spel verwijderen als je verbonden bent.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE