Categories

Empires & Allies – Waarom krijg ik een wit scherm te zien als ik het spel in Gameroom opstart?

Waarom zie ik een wit scherm als ik Empires & Allies opstart?Empires & Allies ondervindt technische problemen in Gameroom, waardoor spelers een wit scherm te zien krijgen als ze het spel opstarten. Dit heeft te maken met de aankomende beëindiging van Gameroom op 30 juni (aankondiging op Facebook). Terwijl wij met Facebook aan dit probleem werken, raden we spelers aan om alternatieve platforms (iOS/Android) te gebruiken om het spel te blijven spelen zonder voortgang te verliezen.Wat gebeurt er met Facebook Gameroom?Facebook Gameroom stopt ermee (klik hier). Na 30 juni is Gameroom niet meer beschikbaar en is Empires & Allies daar niet meer toegankelijk voor onze spelers.Hoe kunnen we het spel blijven spelen?We werken aan een webversie van het spel die dezelfde spelervaring zal bieden als via Gameroom. Ondertussen kunnen de getroffen spelers op iOS- en Android-apparaten blijven spelen zonder hun spelvoortgang te verliezen.Hoe zet ik mijn voortgang over?Volg de onderstaande stappen om je voortgang over te zetten naar een iOS- of Android-apparaat:  

Overzetten naar iOS:Scan de QR-code of ga naar de iOS App Store Overzetten naar Android: Scan de QR-code of ga naar de Google Play Store

 

  • Download de app
  • Voltooi het eerste gevecht
  • Verbind met FacebookTik op InstellingenKlik in Instellingen op de knop Facebook Connect.Klik in het bevestigingsvenster op Doorgaan.Voer je Facebook-gegevens in als je niet bent ingelogd of klik op Doorgaan als je al bent ingelogd op Facebook.Als de verbinding is gelukt, ontvang je 50 goud.Als je eenmaal bent verbonden met Facebook krijg je een lijst van alle aan dat Facebook-ID gekoppelde accounts te zien. Uit die lijst kun je overschakelen naar elk gewenst account.Selecteer het gewenste account en klik op ‘Overschakelen naar geselecteerd account‘.
  •    Zal ik mijn account kwijtraken?Je account gaat tijdens de overstap niet verloren en je kunt verdergaan waar je was gebleven als je de bovenstaande stappen volgt en met het juiste account verbindt. 

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE