Categories

Empires & Allies – Stapsgewijze probleemoplossing voor browsers

Als je problemen ondervindt met het laden of verbinden, is het altijd een goed idee om eerst de pagina één of twee keer te vernieuwen.Als vernieuwen er niet toe leidt dat je spel goed wordt geladen, kun je de volgende probleemoplossingen proberen:Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox als je standaardbrowser.We raden aan Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken voor de beste speelervaring. We raden ook aan om de meest recente versie van je browser te gebruiken.Dit zijn de meest recente versies van de aanbevolen browsers die Zynga-spellen ondersteunen:

 • Google Chrome:
 • Mozilla Firefox:

Opmerking: Er zijn verschillende problemen bekend met Internet Explorer (IE) en Flash-content. We raden IE dan ook niet aan als browser.Probleemoplossing voor betere browserprestaties

 • Maak de cache van je browser leeg. Je hoeft geen cookies of geschiedenis te verwijderen. Klik hier voor instructies.
 • Zorg ervoor dat JavaScript is ingeschakeld. Klik hier voor instructies.
 • Sluit alle andere internettoepassingen, vooral programma’s die bestanden delen of tegelijkertijd video’s streamen.
 • Gebruik een bedrade netwerkaansluiting (Ethernet) in plaats van een draadloze verbinding.
 • Schakel software uit die pop-ups of advertenties blokkeert. Deze software houdt JavaScript actief bij en heeft een negatieve impact op de werking van onze spellen, die afhankelijk zijn van JavaScript.
 • Verander de schermgrootte van je browser naar volledig scherm (als je dat nog niet hebt gedaan).
 • TIP: Je kunt een uitzondering aanmaken voor het sociale netwerk waarop je onze spellen speelt, zodat je de software niet hoeft uit te schakelen. Bekijk de documentatie of hulppagina’s van je software voor instructies hierover.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE