Categories

Empires & Allies – Vanlige spørsmål om WebGL-migrering

OversiktFacebook Gameroom avsluttes 30. juni, men Empires & Allies vil fortsatt være tilgjengelig på Facebook med «Facebooks webvertstjeneste», slik at du kan spille favorittspillet ditt på datamaskinen. Hva er Facebooks webvertstjeneste?En webvertstjeneste gjør det mulig å spille i Facebook ved hjelp av en spesifikk kobling. Når det gjelder Empires & Allies, bruker man spillknappen på Facebook-siden til Empires & Allies. Du kan også bruke denne koblingen og gå direkte til siden og koble til Facebook-kontoen din.Hva betyr det for din eksisterende konto?Overføringen av Empires & Allies til Facebooks webvertstjeneste fører ikke til noen endringer på den eksisterende kontoen din. Du kan spille på Facebook ved å gå til denne koblingen og koble til Facebook-kontoen din. Du får en ny plattform hvis du ønsker det.Kan jeg bruke den samme kontoen med iOS/Android og Facebook Gaming-vertstjeneste?Ja, du kan spille med iOS/Android og Facebook Gaming-vertstjeneste samtidig med den samme kontoen og beholde fremdriften, forutsatt at du tilkoblet med den samme Facebook-ID-en.Hvordan logger jeg inn på Empires & Allies på Facebook?Følg disse trinnene for å logge inn fra Facebook:Du kan spille Empires & Allies på følgende måter:

 • Via Facebook Gaming-lenke
 • På Facebook-siden
 • Via Facebook Gaming
 • Via Gameroom

Svar: Via Facebook Gaming-koblingKlikk på koblingen nedenfor og legg den til som bokmerke:https://apps.facebook.com/com_zynga_empiresB. Via Facebook-siden:

 • Gå til Facebook-siden. Kobling: https://www.facebook.com/EmpiresAndAllies/
 • Klikk på knappen «Play Game» (Spill).
 • C. Via Facebook Gaming:

 • Logg inn på Facebook-kontoen din.
 • Gå til Play Games (spill) på venstre side. Logg på spillet, se etter Play Games (Spill) i venstre panel, og klikk deretter på Web Games (Nettspill).
 • Søk etter Empires & Allies i søkefeltet.Når du har funnet spillet i søkeresultatet, klikker du på «Play Now» (Spill nå) for å spille.
 • D. Via Gameroom:

 • Åpne Gameroom og klikk på Empires & Allies.
 • Klikk på «Go to Facebook Gaming» (Gå til Facebook Gaming).
 • Slik kobler du til en Facebook-konto for å overføre fremdriften i spillet:Hvis det er første gang du spiller Empires & Allies, vil du se et sprettoppvindu som spør om du vil koble spillet til Facebook-kontoen din. Klikk på «Continue» (Fortsett) for å gå videre. Du kan også koble til Facebook-kontoen via Innstillinger-menyen.Følg disse trinnene etter at du har åpnet spillet:

 • Vent til spillet er lastet inn.Første gang spillet starter kan det ta litt ekstra tid, fordi spillet laster ned nødvendige elementer til datamaskinen. Vent til nedlastingen er ferdig.
 • Start spillet!Når spillet har startet, vil du se en velkomstskjerm. Klikk på Accept (Godta) og fullfør den første kampen.
 • Fullfør opplæringen.Du må fullføre den første opplæringensmodulen, som varer i ca. to minutter, når du åpner spillet for første gang.
 • Koble til Facebook.Trykk på Settings-knappen (Innstillinger).Klikk på knappen Facebook Connect i Innstillinger-menyen.Når du har klikket på Facebook Connect, vil du se sprettoppvinduet vist nedenfor. Klikk på «Continue» (Fortsett) for å logge inn med Facebook-kontoen din.Du får 50 gull når tilkoblingen er gjennomført.Når du er tilkoblet Facebook, vil du se en liste over alle kontoene som er tilknyttet Facebook ID-en. Velg ønsket konto fra listen.
 • Kan jeg fjerne Facebook-ID-en fra spillet når jeg har koblet til?På nåværende tidspunkt kan du ikke fjerne Facebook-kontoen fra spillet etter at du har gjennomført tilkoblingen.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE