Categories

FarmVille – Hva er museumshendelser?

Museumshendelser er tidsbegrensede hendelser som blir tilgjengelige for deg når du når nivå 13. Du får tilgang til disse hendelsene fra museumsbygget på venstre side av gården.Det vil dukke opp nye og unike hendelsestemaer på gården din med jevne mellomrom. Hver av hendelsene varer i 11 dager, og det er 3 dagers pause mellom hendelsene. I disse hendelsene utføre du museumsoppgaver ved å fullføre bestillinger før de utløper. Dette gir deg museumspoeng. Du får fire oppgaver om gangen.Med museumspoengene du tar, låser du opp eksklusive premier, nye materialer og ting å lage. Disse gir deg enda flere poeng!Du kan fullføre bestillingene ved å lage unike hendelsesgjenstander til museet i blomstervognen.Hver hendelse har sitt eget sprettoppvindu der du kan søke etter materialene som brukes til å lage gjenstandene i bestillingen. Drivhuset er sprettoppvinduet for Vakre blomster-hendelsen.I sprettoppvinduet kan du søke etter materialer ved å bruke museumsverktøy. Du kan finne flere materialer til produksjon og museumsverktøy ved å fjerne eksklusivt skrot før det forsvinner. For å fjerne skrotet må du bruke en gårdsarbeider og energi. Jo bedre verktøyene er, desto bedre samleobjekter får du.Hold utkikk etter bonusgjenstander rundt om kring på gården. Du finner disse gjenstandene når du høster inn fra avlinger og samler inn fra dyr.Belønninger i museumshendelserDu kan hente premiene dine på belønninger-fanen. På belønninger-fanen kan du også se alle belønningene du kan låse opp for hendelsen. Det er nye og eksklusive belønninger i hver hendelse! Samarbeid i museumshendelserDu kan låse opp flere premier ved å jobbe med samarbeidet ditt.På samarbeidsfanen kan du også se alle belønningene samarbeidsmedlemmene kan låse opp for hendelsen.Du får tilgang til topplisten for samarbeid ved å trykke på Toppliste-knappen øverst til høyre på samarbeidsfanen. I sprettoppvinduet for topplisten ser du alle medlemmene i samarbeidet rangert etter hvor mange poeng de har bidratt med i hendelsen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE