Categories

FarmVille 3 – Hvad er museumsbegivenheder?

Museumsbegivenheder er tidsbegrænsede begivenheder, som du får adgang til fra niveau 13. Du kan tilgå disse begivenheder fra Museumsbygningen i venstre side af gården.Der vil lejlighedsvis dukke nye, unikke begivenheder op på din gård. Hver begivenhed varer i 11 dage og har en tre dage lang venteperiode mellem nye begivenheder. I disse begivenheder skal du løse museumsopgaver ved at opfylde bestillinger, før de udløber, for at optjene museumspoint. Du får vist fire opgaver ad gangen.Dine optjente museumspoint låser op for eksklusive præmier, nye materialer og produktioner, som kan hjælpe dig med at optjene flere point!Du kan opfylde bestillinger ved at producere unikke begivenhedsgenstande til museet ved blomstervognen.Hver begivenhed har sin egen unikke pop op-menu, hvor du kan søge efter materialer, der anvendes til produktion af de bestilte genstande. Drivhuset er pop op-menuen for begivenheden Smukke blomster.I pop op-menuen kan du søge efter materialer ved at bruge museumsredskaber. Du kan finde yderligere produktionsmaterialer og museumsredskaber ved at fjerne eksklusive murbrokker, før de forsvinder. Fjern murbrokkerne ved at bruge en hjælper og energi. Bedre redskaber giver bedre samleobjekter.Hold udkig efter bonusgenstande rundt omkring på gården. Find disse genstande, når du høster afgrøder og indsamler produkter fra dyr.Museumsbegivenhedernes belønningerHent dine præmier under belønningsfanen. Belønningsfanen viser alle de mulige individuelle belønninger, som du kan låse op for under begivenheden. Hver begivenhed har nye eksklusive belønninger! MuseumsbegivenhedskooperativLås op for flere præmier ved at arbejde sammen med dit kooperativ.Kooperativfanen viser alle de mulige kooperativbelønninger, som medlemmer kan låse op for under begivenheden.Du kan tilgå kooperativets rangliste via knappen Rangliste i øverste højre hjørne af kooperativfanen. Ranglistens pop op-menu viser alle kooperativets medlemmer opdelt efter det antal point, som hvert medlem har bidraget med under begivenheden.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE