Categories

Hay Day – Hoe kan ik mijn account veilig houden? | Hay Day – Nederlands

Koppel je account aan een Supercell ID.WAAROM? Met een Supercell ID kun je de toegang tot je account beheren. Door verbinding te maken met Supercell ID, kunnen we je daarnaast beter helpen.Deel nooit je account met iemand anders en speel nooit op de accounts van anderen.WAAROM? Je loopt hierdoor het risico om nooit meer als enige toegang te hebben tot je account en dat je accounts zelfs worden geblokkeerd. Zie deze pagina voor meer informatie over onaanvaardbaar gedrag.Deel nooit informatie over jezelf of je account in de chat.WAAROM? Als je persoonlijk identificeerbare informatie (PII) deelt, breng je hiermee je privacy en de veiligheid van je account in gevaar.Probeer nooit het account van een vriend te herstellen.WAAROM? Pogingen om accounts van andere spelers te herstellen via de spelersondersteuning, worden beschouwd als phishing. We zijn niet in staat om te controleren of je vriend om je hulp heeft gevraagd. Daarom is het beter dat je vriend zelf contact opneemt met de spelersondersteuning.

Zie onze lijst van onaanvaardbaar gedrag voor meer voorbeelden van acties die je in de problemen kunnen brengen.