Categories

Hay Day – Over de boerderijkaart | Hay Day – Nederlands

De boerderijkaart is beschikbaar zodra je boerderijlevel 11 bereikt. Na het ontgrendelen van de boerderijkaart krijg je toegang tot het kaartpad en kun je veel verschillende kaartdoelstellingen voltooien. Door verder te komen op het pad, kun je geweldige beloningen en voordelen verdienen!

Waar vind ik de boerderijkaart op mijn boerderij?

Het boerderijkaarthuis bevindt zich aan de overkant van de oprit en dichtbij de derbytribune. Bij het boerderijkaarthuis kun je schattige kuikentjes zien rondlopen. Je kunt deze kuikentjes verzamelen door verder te komen op het kaartpad. Elk kuikentje dat je via het kaartpad verzamelt, zal in de buurt van het boerderijkaarthuis blijven rondhangen.


Handig om te weten

Het beloningenpad van de boerderijkaart bevat alleen beloningen die beschikbaar zijn voor jouw level. Het boerderijkaarttraject bevat meer kuikentjes om te verzamelen dan het gratis traject.

Boernaal