Categories

Hay Day – Over het dorp | Hay Day – Nederlands

Wanneer je XP-level 25 bereikt, ontgrendel je het dorpsgebied in Hay Day dat opent per dorpsseizoen.

Tik op het dorpsbord en ga met je truck de weg op om dit nieuwe gebied samen met andere spelers te verkennen.

Er zijn ongeveer 60 spelers zichtbaar in je dorp en als je lid bent van een buurt, kun je al je buren zien. De overige spelers zijn solospelers of maken deel uit van andere buurten. Als spelers in je dorp twee dagen inactief zijn geweest, zullen nieuwe spelers hun plek innemen. Zo houden we leven in de brouwerij.

Door rond te rijden en verzoeken te voltooien in het dorp, kun je tokens verdienen waarmee je waardevolle items kunt kopen in de dorpswinkel(s). Er zullen hier en daar kippen/reservaatdieren verschijnen. Door kippen te verzamelen of reservaatdieren af te leveren bij een reservaat, krijg je toegang tot een exclusieve dorpswinkel waar nog meer waardevolle items te koop zijn.


Handig om te weten

Dagelijkse opdrachten

Door de dagelijkse opdrachten te voltooien, ontgrendel je verrassingskisten die beloningen bevatten!

Hoe zit het met mijn vrienden/volgers?

Je Facebook-vrienden en volgers zullen niet verschijnen op je dorpskaart.

Tutorial over het dorp