Categories

Hay Day – Valuta in het dorp | Hay Day – Nederlands

Tokens

Je wordt beloond met tokens als je in het dorp verzoeken voltooit, reservaatdieren aflevert bij een reservaat of helpt met de reparatie van kapotte trucks. Ze hebben drie kleuren: rood, blauw en groen.

Gebruik je tokens verstandig. Als je tokenportemonnee vol is, moet je wat plaats vrijmaken door tokens in te wisselen in de dorpswinkels. Daarna kun je weer tokens verdienen.

Tokens overdragen naar het volgende dorpsseizoen

Met het spaarvarken kun je ongebruikte tokens overdragen naar het volgende seizoen. Het aantal tokens dat je kunt overgedragen, hangt af van de capaciteit van je spaarvarken. Wanneer je spaarvarken vol is, zullen alle resterende tokens die je niet gebruikt, vervallen voor het begin van het volgende seizoen.

Kippen

Kippen worden voor de hele groep verzameld. Ze kunnen worden gebruikt om het tweede tabblad in de dorpswinkel te openen voor iedereen in je dorp. Je kunt in het winkelscherm van je dorp zien hoeveel kippen jij en de andere spelers in je dorp hebben verzameld.

Hier kun je kippen vinden:

Dagelijkse opdrachten: reageer snel voordat de kip verdwijnt!Bestellingsverzoeken voor groepen: voltooi het verzoek samen met andere spelers.Pitstops: je truck zal automatisch een korte stop maken om de kip te verzamelen.