Categories

Hay Day – Dorpswinkel(s) | Hay Day – Nederlands

De dorpswinkel heeft twee afdelingen: de gewone winkel en de exclusieve winkel.

Iedereen heeft toegang tot de gewone winkel. Je kunt je tokens hier omruilen voor allerlei items zoals uitbreidingsitems, puzzelstukken enz. Niet alle items zijn meteen te koop. Naarmate de tijd vordert, worden er meer items ontgrendeld. Daarnaast worden betaalbare items uitgelicht zodat je makkelijker kunt beslissen hoe je je tokens gebruikt.

De exclusieve winkel biedt nog waardevollere items aan zoals unieke versieringen, diamantpakketten enz. Om deze winkel te ontgrendelen, moet je een bepaald aantal kippen hebben verzameld. Daarom moet je samenwerken met je groep om zoveel mogelijk kippen te verzamelen. Let op: Deze items kunnen pas worden gekocht als het dorpsseizoen is afgelopen.