Categories

Hay Day – Reservaatdorp! | Hay Day – Nederlands

Het reservaatdorp is een dorpsmodus waarin je kunt rondrijden met je truck om schattige reservaatdieren te verzamelen!

Wat zijn reservaatdieren?

Reservaatdieren in het dorp worden als groep verzameld. Ze kunnen worden gebruikt om de exclusieve dorpswinkel te ontgrendelen voor iedereen in het dorp.

Er verschijnen dieren op de weg die je moet oppikken en terugbrengen naar het dichtstbijzijnde dierenreservaat. Als je reservaatdieren aflevert, word je beloond je met tokens, veel meer dan voor het voltooien van bouwtaken.

Hoe lever ik reservaatdieren af?

Wanneer je bij een dierenreservaat aankomt, worden de verzamelde dieren voorzichtig uit je truck gehaald. Om ervoor te zorgen dat de dieren gezond en wel thuiskomen, kan het even duren om ze allemaal uit je truck te halen. Je kunt de dieren sneller afleveren door diamanten uit te geven.