Categories

Hay Day – Spaarvarken | Hay Day – Nederlands

Het spaarvarken geeft je de mogelijkheid om tokens te bewaren, waardoor je er meer kunt verzamelen aan het einde van het dorpsseizoen!

Naast de gewone tokens die naar je tokenportemonnee gaan, word je beloond met extra tokens wanneer je normale gebouwverzoeken (inclusief groepsverzoeken) voltooit. Deze tokens worden opgeslagen in je spaarvarken.

Aan het einde van het dorpsseizoen kun je het spaarvarken openen in ruil voor 25 diamanten om je opgeslagen tokens toe te voegen aan je portemonnee. Dit is mogelijk zelfs wanneer de limiet van je portemonnee wordt overschreden, zodat je de kans krijgt om tot twee items van de exclusieve winkel te kopen.


Handig om te weten

Tokens worden overgedragen

Of je er nu voor kiest om je spaarvarken te openen of niet, al je verzamelde en overgebleven tokens worden naar je spaarvarken voor het volgende seizoen overgezet.

Spaarvarkenlimiet

Je kunt maximaal 1200 tokens bewaren in het spaarvarken.