Categories

Hay Day – Klassement kampioensklasse | Hay Day – Nederlands

In de kampioensklasse worden de beste buurten ingedeeld in een wereldwijd klassement.

De scores worden steeds wekelijks bij elkaar opgeteld en zijn gebaseerd op het gemiddeld aantal kampioensklassepunten die de buurt heeft verdiend in de afgelopen vier weken van de competitie. In de vijfde week worden de punten van de minst recente week verwijderd van de klassementsweergave om ruimte te maken voor meer.

Het klassement zal vier verschillende categorieën met informatie bevatten:

Gemiddeld aantal punten per speler: de totale score in de derby, gedeeld door het aantal spelers dat heeft meegedaan. Bonus voor derbygrootte: een grotere buurt betekent betere bonussen. Rangschikkingsbonus: hoe hoger je positie in de derby, des te groter de bonus. Verwijderde taken per speler: het totale aantal verwijderde taken, gedeeld door het aantal spelers dat heeft meegedaan.

Onthoud: voor elke taak die een buur verwijdert uit het overzicht van algemene taken, worden er punten afgetrokken van de klassementsscore van die week.

Als een buurt degradeert naar de expertklasse, verliest deze zijn klassementspunten.