Categories

Hay Day – Het vriendenboek | Hay Day – Nederlands

In het vriendenboek vind je al je vrienden. Om het te openen, tik je op het vriendenlijstpictogram rechtsonder in het scherm en vervolgens op het boek aan de linkerkant.

In het vriendenboek vind je:

Het tabblad Verzoeken: zoek op Speler-ID om een vriendschapsverzoek te sturen. Je eigen speler-ID zie je onder de zoekbalk.Het tabblad Spelvrienden: al je vrienden in het spel worden gerangschikt op basis van hun XP-level, beginnend bij degene met het hoogste level. Je kunt maximaal 250 vrienden hebben, inclusief spelvrienden, volgers en lopende verzoeken.Het tabblad ‘Andere vrienden’: hier verschijnen al je socialemediavrienden. Als je spel gekoppeld is aan Facebook, kun je Facebook-vrienden toevoegen.Het tabblad Volgers: hier verschijnen de boerderijen die je volgt en de vrienden die jou volgen. Bezoek een boerderij en tik op het bladwijzerpictogram naast de avatar van de boer om de boerderij te volgen. Je kunt maximaal 10 boerderijen volgen.