Categories

Hay Day – Houthakker | Hay Day – Nederlands

De houthakkersaanbieding verschijnt een beperkt aantal keer vanaf level 25. De houthakker is enkel beschikbaar als er zich 20 of meer permanent dode bomen en struiken op je boerderij bevinden op het moment van de aanbieding.

Als je de houthakker inhuurt, bespaar je 50% op de volledige diamantprijs. Dit wil zeggen dat de aanbieding 50% goedkoper is dan wanneer je met diamanten bijlen en zagen zou kopen om zelf je dode bomen en struiken weg te halen. Elke keer dat je de aanbieding koopt, worden er 20 bomen en struiken verwijderd. Als je dode nectarstruiken hebt, worden deze eerst verwijderd, gevolgd door een willekeurige selectie van dode bomen en struiken.

Je ziet in het pop-upvenster van de aanbieding dat de houthakker eigenlijk je goede buurman Greg is! Greg verschijnt echter niet op je boerderij. Je kunt alleen de dode struiken en bomen zien die tegelijkertijd worden weggehakt en weggezaagd.