Categories

Hay Day – Landuitbreiding | Hay Day – Nederlands

Spelers kunnen door middel van verschillende soorten voorraden hun land op de boerderij, op visplekken en in de stad uitbreiden om meer ruimte te krijgen.

Boerderij

Uitbreiding op de boerderij is vanaf boerderijlevel 22 beschikbaar. Je ziet wellicht wat gebieden met speciale decoraties aan de onderkant van de boerderij. Deze gebieden kun je uitbreiden als je boerderijlevel 25 bereikt.

Als je boerderijgebieden wilt uitbreiden, moet je verschillende grondaktes, mokers en markeerders gebruiken afhankelijk van de grootte van het land. Daarnaast heb je voor gebieden met speciale decoraties uitbreidingsvergunningen nodig om uit te breiden.

Vissen

Het ontgrendelen van visplekken werkt hetzelfde als het uitbreiden van je boerderij. Je kunt de visplekken uitbreiden wanneer je het meer hebt ontgrendeld op boerderijlevel 27. Je kunt dezelfde voorraden als in de boerderij gebruiken om de visplekken uit te breiden. Onthoud dat de hoeveelheid benodigde voorraden per plek kunnen verschillen.

Stad Stadsuitbreiding is beschikbaar vanaf reputatielevel 3. Elk stuk land in de stad vereist stukjes van kaarten die moeten worden gecombineerd met twee andere soorten voorraden (grondakte, moker of markeerder). Onthoud dat een stukje van een kaart een unieke voorraad is die alleen in het stadsgebied kan worden gebruikt.