Categories

Hay Day – Bewerkingsmodus | Hay Day – Nederlands

De bewerkingsmodus is beschikbaar zodra spelers boerderijlevel 25 hebben bereikt en deze bevindt zich boven de vriendenbalkknop. Dezelfde functie voor de stad wordt ontgrendeld op boerderijlevel 34 en werkt op dezelfde manier.

Spelers hebben twee indelingsvakken voor de boerderij/stad om mee te beginnen en de actieve indeling wordt aangeduid met een groen vinkje. Je kunt extra indelingsvakken kopen door middel van diamanten, maar onthoud dat indelingsvakken voor de boerderij en voor de stad apart moeten worden gekocht.

Tips bewerkingsmodus

Hier zijn enkele eenvoudige tips die je helpen om het bewerken probleemlozer en leuker te laten verlopen:

Meerdere items bewerken: nadat je één van de items hebt geplaatst, kun je het pictogram met de verfborstel gebruiken om dezelfde items te ‘schilderen’ en vervolgens worden deze netjes naast elkaar geplaatst.Alle items tegelijk opslaan: selecteer het pictogram voor opslag (het vak met een pijl die naar binnen wijst) en tik op de gewenste soorten om vanuit het menu op te slaan. Items een voor een opslaan: schakel de wismodus in om elk item waarop je tikt eenvoudig op te slaan.

Er zijn vier verschillende opslagopties in het menu:

Alle velden en leefomgevingenAlle productiemachinesAlle bomen en struikenAlle decoraties

Een indeling opslaan Spelers kunnen hun bewerkingsvoortgang zelfs opslaan als de indeling nog niet klaar voor gebruik is en later doorgaan met bewerken. Het opslaan van een indeling is simpel. Tik gewoon op het grote, groene vinkje linksonder en vervolgens verschijnt er een pop-upvenster dat vraagt om bevestiging of je je wijzigingen wilt opslaan.

Als de verbinding wordt verbroken terwijl je aan het bewerken bent, wordt je voortgang automatisch opgeslagen. Er verschijnt een pop-upvenster dat vraagt of je door wilt gaan met dat ontwerp of de gehele indeling wilt verwijderen als je het spel opnieuw start.

Ik kan mijn indeling niet activeren! Alle essentiële items moeten op je boerderij worden geplaatst om de indeling te activeren. Essentiële items zijn gebouwen, machines, bomen, velden, struiken en leefomgevingen van (huis)dieren. Als je alle essentiële items hebt geplaatst, zal het rode uitroepteken uit de indeling verdwijnen. Je kunt nu de indeling als actief instellen en gebruiken.

Bewerkingsmodus