Categories

Hay Day – Wereldwijde evenementen | Hay Day – Nederlands

Wereldwijde evenementen geven spelers van over de hele wereld de kans om wereldwijde beloningen te winnen door met de community gemeenschappelijke doelen te bereiken. Dergelijke evenementen duren meestal meerdere dagen.

Om toegang te krijgen tot het wereldwijde doel, moet je eerst je persoonlijke doel bereiken. Je kunt je persoonlijke doel herkennen aan een speciaal blauw pictogram.

Als je eenmaal toegang hebt gekregen, kun je de teller zien met het aantal punten dat spelers hebben bijgedragen. Deze teller wordt in realtime bijgewerkt.

Vereisten voor deelname aan wereldwijde evenementen

Je moet minimaal boerderijlevel 9 hebben bereikt om deel te nemen aan wereldwijde evenementen.Voor sommige evenementen moet je een hoger boerderijlevel hebben.Bijvoorbeeld: de boot wordt ontgrendeld op boerderijlevel 17, dus om deel te nemen aan het bootbestellingenevenement, moet je eerst de bootfunctie in het spel ontgrendelen.

Beloningen

Door persoonlijke doelen te ontgrendelen, kun je de volgende beloningen verdienen:

DiamantenTegoedbonnenVoorradenBoosters

Als je samen met de community een wereldwijd doel bereikt, stuurt de burgemeester Alfred de postbode erop uit om een speciale beloning te bezorgen bij iedereen die heeft bijgedragen.

Punten

Alle punten die je aan persoonlijke doelen bijdraagt, tellen ook mee voor het wereldwijde doel. Als je al je persoonlijke doelen al hebt ontgrendeld, kun je blijven bijdragen. Deze extra punten tellen ook mee voor het wereldwijde doel.

Soorten wereldwijde evenementen

Boot-/truckbestellingen

Vissen vangenAndere spelers helpenBezoekers in de stad bedienen