Categories

Hay Day – Speciale evenementen | Hay Day – Nederlands

Speciale evenementen zijn uniek in het spel en komen minder vaak voor dan de andere evenementen. Tijdens speciale evenementen heb je de kans om moeiteloos geweldige beloningen te krijgen of je decoratieopslag leeg te maken.

De rommelmarkt is een evenement waarbij je bepaalde decoraties kunt verkopen aan boerderijbezoekers. Tijdens het evenement zullen bezoekers willekeurig verschijnen op je boerderij met het verzoek om een bepaalde decoratie van je te kopen. Houd er rekening mee dat bezoekers alleen vragen om decoraties waarvan je er drie of meer hebt in je opslag.

Gregs kalenderevenement vindt meestal plaats tijdens de feestdagen. Tijdens dit evenement kunnen spelers dagelijks een cadeau openen door naar Gregs boerderij te gaan. Er is één cadeau voor elke dag van de maand en sommige ervan bevatten seizoensdecoraties!