Categories

Hay Day – Tom | Hay Day – Nederlands

Tom is een computergestuurd personage (NPC) dat klussen uitvoert voor spelers. Je kunt hem inhuren om te zoeken naar items die je nodig hebt, met uitzondering van uitbreidings- of bouwvoorraden. Nadat je hem op boerderijlevel 14 vrijspeelt, zal hij je aanbieden drie dagen lang gratis klussen uit te voeren.

Je kunt Tom inhuren door op zijn plekje naast de weg te tikken. Spelers kunnen gebruikmaken van zijn diensten door middel van diamanten:

15 diamanten voor 1 dag dienstverlening60 diamanten voor 5 dagen dienstverlening100 diamanten voor 10 dagen dienstverlening

Soms houdt Tom een gele ballon vast met een %-teken erop, zoals wanneer zijn diensten zijn verlopen. Dit betekent dat je hem tegen een speciale korting kunt inhuren.

Spelers kunnen Tom ook inhuren door middel van ‘Huur Tom gratis in’-boosters. Zijn diensten zijn beschikbaar voor een periode van 3 tot 25 uur afhankelijk van de ster van de booster.

Items kopen

Tom zoekt altijd naar de goedkoopste prijs en geeft je vervolgens drie opties:

1 tot 3 stuks van het item4 tot 6 stuks van het item7 tot 9 stuks van het item

Nadat je een optie kiest, zal hij de items binnen een paar seconden voor je halen. Als je geen van zijn opties accepteert, zal Tom twee minuten rusten voordat je hem weer kan laten zoeken. Houd er rekening mee dat hij na elke klus een dutje van twee uur doet.

Opmerking

De timer van Tom stopt tijdens onderbrekingen wegens onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de duur van zijn diensten niet wordt beïnvloed door onderbrekingen wegens onderhoud. Zodra het onderhoud voorbij is, zal de timer automatisch hervat worden.