Categories

Hay Day – Greg | Hay Day – Nederlands

Greg is je eerste vriend in het spel op boerderijlevel 1. Hij komt doorheen het spel regelmatig op bezoek.

Op Gregs boerderij zie je alle productiemachines, decoraties en leefomgevingen die beschikbaar zijn in het spel. Het uiterlijk van zijn boerderij verandert tijdens seizoensevenementen of wanneer nieuwe functies worden toegevoegd.

Boerderijkraam

Behalve naar zijn prachtige boerderij te staren, kun je ook items in zijn boerderijkraam kopen tegen een lagere prijs. Greg verkoopt zes verschillende soorten items die je al hebt ontgrendeld. Ze worden elke 24 uur om 0.00 UTC gereset. In ruil voor 5 diamanten kun je nieuwe items aangeboden krijgen in Gregs boerderijkraam. Tik hiervoor op de knop ‘Items aanvullen’. Je kunt dit maximaal 3 keer per dag doen. Houd er echter rekening mee dat alleen items in kratten die je nog niet hebt gekocht, worden vervangen als je op die knop tikt. Het heeft geen invloed op de kratten die je al hebt gekocht.

Gregs stad

In Gregs stad kun je alle dienstverlenende gebouwen en decoraties zien die beschikbaar zijn. Spelers kunnen de stadsbezoekers die bij zijn perron staan te wachten, oppikken met hun persoonlijke trein.

Houthakkersrol

Greg treedt ook op als houthakker om dode bomen en struiken van je boerderij te verwijderen. Deze aanbieding verschijnt een beperkt aantal keer vanaf boerderijlevel 25. Hij biedt zijn diensten alleen aan als er zich 20 of meer permanent dode bomen en struiken op je boerderij bevinden op het moment van de aanbieding.