Categories

Hay Day – Alfred de postbode | Hay Day – Nederlands

Alfred is een computergestuurd personage (NPC) die als postbode in het spel fungeert. Hij bezorgt dagelijks om 12:00 AM UTC bedankbriefjes in de brievenbus van de speler. Boerderijlevel 15 is vereist om Alfred te ontgrendelen.

Spelers kunnen bedankbriefjes versturen naar andere boeren die hen hebben geholpen met bootbestellingen, truckbestellingen, het bedienen van stadsbezoekers, of met het weer laten opbloeien van verdroogde bomen en struiken. Deze brieven worden een keer per dag door Alfred bezorgd, en er kan een cadeaubon als verrassing in zitten.

Alfred bezorgt ook pakketten die in de catalogus zijn gekocht, verrassingsgeschenken van het spel en beloningspakketten van de burgemeester van de stad aan het eind van wereldwijde evenementen. Hij laat het cadeaupakket achter aan de linkerkant van het huis op de boerderij. Je kunt op het pakket tikken om te kijken wat erin zit. Brievenbus De brievenbus kan maximaal 40 cadeaubonnen bevatten. Alfred bezorgt geen brieven meer als de limiet is bereikt. Wanneer de brievenbus vol is, kunnen spelers brieven naast de brievenbus op de grond zien liggen. Als spelers meer brieven van Alfred willen ontvangen, moeten ze hun beschikbare cadeaubonnen inruilen voor verrassingspakketten.