Categories

Hay Day – Gebouwen upgraden | Hay Day – Nederlands

Elk gebouw heeft aanvankelijk slechts plaats voor één bezoeker. Een groene pijl naast het vakje van de bezoeker geeft aan dat er een upgrade mogelijk is. Gebouwen hebben vier verschillende categorieën die je kunt upgraden:

Bezoekersplaatsen: verhoogt het aantal bezoekers dat je tegelijkertijd in het gebouw kunt bedienen.Munten: verhoogt het aantal munten dat je ontvangt van bezoekers.Ervarings- en reputatiepunten: verhoogt het aantal ervarings- en reputatiepunten dat je krijgt van bezoekers.Dienstverleningstijd: vermindert de tijd dat bezoekers bediend moeten worden.

Als je op het ‘+’-teken onder elke categorie tikt, verschijnt er een lijst met upgrademateriaal en uitbreidingsitems die je nodig hebt om de upgrade uit te voeren, zoals bakstenen, hamers, handboren, emmers verf, stenen blokken, emmers teer en stukjes van kaarten. Houd er rekening mee dat je de normale materialen van je boerderij ook nodig hebt.

Let op:

Je kunt normaal gezien niet alle categorieën meteen naar het maximale level upgraden, tenzij je reputatielevel 38 hebt bereikt. Des te hoger je reputatielevel, des te meer upgrades er zijn toegestaan.