Categories

Hay Day – Kunstaas, netten en vallen | Hay Day – Nederlands

Werkbank voor kunstaas

Je kunt kunstaas maken met de werkbank voor kunstaas, die je gratis ontvangt na het ontgrendelen van het visgebied. Er zijn vijf verschillende soorten kunstaas, waarvan elk een ander soort vis aantrekt. Je hebt geen grondstoffen nodig om het rode kunstaas te produceren, maar je hebt wel tegoedbonnen nodig om bijvoorbeeld groen, blauw, paars en gouden kunstaas te produceren.

Nettenmaker

De nettenmaker wordt ontgrendeld op boerderijlevel 30 en het kost 28.000 munten om deze te repareren. Je kunt de nettenmaker gebruiken om visnetten, mysterienetten, kreeftenvallen en eendenvallen te produceren.

Met visnetten kun je 3 vissen per keer vangen en je hebt geen diamanten nodig om ze te produceren. Met mysterienetten kun je naast het vangen van 3 vissen per keer, ook unieke decoraties tegenkomen die alleen kunnen worden verkregen met dit soort netten. Daarnaast bevatten mysterienetten soms verassingen in de vorm van diamanten, voorraden en tegoedbonnen!

Houd er rekening mee dat het produceren van mysterienetten 5 diamanten kost.

Gebouwen upgraden

De productiegebouwen in elk visgebied hebben aanvankelijk twee vakken en je kunt maximaal zeven extra vakken ontgrendelen door middel van diamanten. Houd er rekening mee dat de diamantkosten toenemen met elk nieuw slot, waardoor je dus bijvoorbeeld 10 diamanten betaalt voor het derde slot en 415 diamanten voor het negende slot.

Al je kunstaas, netten en vallen worden opgeslagen in viskoffers. Je kunt deze items niet verkopen.