Categories

Hay Day – Boosters | Hay Day – Nederlands

Boosters zijn kaarten die spelers helpen om taken in het spel sneller te voltooien. Ze kunnen worden gebruikt om de groei van bepaalde gewassen te versnellen, bepaalde gebouwen sneller te laten produceren en zelfs het vullen van bootkratten sneller te laten verlopen. Je ontgrendelt boosters op boerderijlevel 35.

Boosters activeren:

Tik op de booster die je wilt gebruiken en bevestig je keuze door op Activeren te tikken. Als je meerdere boosters wil activeren, moet je diamanten uitgeven, tenzij je het boederijvoordeel ‘Extra vak voor actieve booster’ hebt. In dit geval mag je het hele boerderijkaartseizoen gratis een extra booster activeren.Twee boosters van dezelfde soort kunnen niet op hetzelfde moment actief zijn.

Boosters opslaan:

De eerste drie boosters worden automatisch opgeslagen. Je moet diamanten gebruiken om nog meer boosters op te slaan.Er is geen limiet op het aantal boosters dat je kunt opslaan. De extra opslagruimte is maar tijdelijk. Nadat je de booster hebt gebruikt, kun je weer maximaal drie boosters opslaan.

Mijn opslag is vol!

Wanneer je drie boosters in je opslag hebt, worden nieuwe boosters niet automatisch opgeslagen. In dit geval kun je:

de nieuwe booster wegdoen; de nieuwe booster omruilen met een al opgeslagen booster;de nieuwe booster behouden door diamanten uit te geven;tijdelijk geen actie ondernemen, maar houd er rekening mee dat je maximaal drie nieuwe boosters kunt hebben en dat bijkomende boosters niet zullen worden getoond.